Coconoil 100%-os tisztaságú, Minősített Kókuszolajok


 • 100%-os Kókuszolaj
 • 920g
 • 100%-os tisztaság
 • kúrákhoz
 • bőrápoláshoz
 • sütéshez, főzéshez

Alapár: 6.971 Ft

 • 100%-os Kókuszolaj
 • 460 g
 • 100%-os tisztaság
 • kúrákhoz
 • bőrápoláshoz
 • sütéshez, főzéshez

Alapár: 3.971 Ft
A Coconoil Kókuszolajok tulajdonságai

100%-os tisztaságú

Az ezen az oldalon megrendelhető kókuszolajok nem tartalmaznak semmilyen más anyagot, nincsennek keverve vagy felhígítva egyéb anyagokkal. A Coconoil kókuszolaj minőségét többek között a brit táplálkozástudományi intézet is ellenőrzik.

Hidegen Sajtolt

A Coconoil kókuszolajok hideg sajtolással kerülnek kinyerésre. Ha a kókuszt nem tesszük ki hő hatásának a kipréselés során, a kókuszolaj megörzi eredeti tápanyggazdagságát, megmaradnak benne a vitaminok és a különböző hasznos összetevők, mint például a kiváló kórokozó ellenes laurinsav.

Nem finomított

A Coconoil kókuszolaj nem finomított kókuszolaj, azaz nem megy keresztül különböző ipari eljárásokon, mint sok más forgalomban lévő termék. Az olcsóbb kókuszolajok döntő többsége finomított kókuszolaj.

Nem tartalmaz GMO-t

A Coconoil kókuszolajok GMO mentesek, azaz olyan kókusz pálmák terméséből kerülnek előállításra, melyek nem mentek keresztül génmanipuláción.

Fair Trade tanusítvány

A Coconoil kókuszolaj Fair trade tanusítvánnyal rendelkezik, mely tanusítvány garantálja azt, hogy a helyi kókuszolaj termelők hosszútávon tudják fenntartani gazdaságaikat. A Coconoil olyan árat fizet a mezőgazdáknak a felvásárolt kókuszért, amely ültetvényeik fejlődését biztosítja.
Fair Choice tanusító, tovább »

Sri Lankán termesztett kókuszból

A Sri Lankán termesztett kókuszolaj az egyik legjobb minőségű Földünkön, elsősorban a levegő kiváló minősége és a meleg éghajlat okán. Az Afrikában vagy a csendes-óceáni szigeteken termesztett kókuszolaj tápanyag tartalma, az esetek többségében alacsonyabb, mint a Sri Lankán termesztett kókuszolajoké.

Nem fehérített

Számos olcsóbb kókuszolaj fehérítési eljáráson megy keresztül, hogy a "tisztább fehér szín" hatására, jobb minőségűnek tűnjön. A Coconoil kókuszolaj nem fehérített kókuszolaj.

Nem szagtalanított

Az a kókuszolaj amely a Coconoil csomagolásokban megtalálható nem volt szagtalanítva. A szagtalanítás során az illóolajokkal együtt, sok más értékes hatóanyagot elveszítünk. Az olcsóbb kókuszolajoknak nincsen kókusz szaga, mivel szagtalanítási eljáráson mennek keresztül.

Nem hidrogénezett

A Coconoil kókuszolaj nem hidrogénezett kókuszolaj. A hidrogénezés egy élelmiszeripari eljárás, melynek célja az olaj keményítése. Az olcsóbb kókuszolajok nagy része hidrogénezett, hasonlóan a margarinhoz.

Bio tanusítványok - 3 Kontinensen

A Coconoil kókuszolajok 3 különböző kontinensen rendelkeznek Bio tanusítással. Néhány, a Coconoil kókuszolajat tanusító független szervezet:
Control Union (EU) tanusító, tovább »
USDA ORGANI (USA) tanusító, tovább »
Soil Association (UK) tanusító, tovább »

Vegetáriánus tanusítvány

Az általunk forgalmazott kókuszolajat a brit vegetáriánus társaság ellenőrzi, az általuk kibocsátott tanusítvánnyal rendelkezik. A Coconoil kókuszolaj nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, így vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Vegetarian Society, tovább »

Biztonságos csomagolás

A Coconoil kókuszolajok erős, védőalufóliás belső zárral vannak ellátva, mely garantáltan megakadályozza az olaj kicsorgását. Az olcsóbb kókuszolajok többségének a csomagolása nem minden esetben garantálja az olaj biztonságos szállítását.Ingyenes kiszállítás

15.000 forint felett

Rendeljen legalább 2 darab terméket és a kiszállítás = 0 forintba kerül.

Darabár Kedvezmények

 2  db » - 5%
Amennyiben 2 darabot vásárol, automatikusan levonunk 5%-ot a végöszegből.

 3  db » - 10%
Amennyiben 3 darabot vásárol, automatikusan levonunk 10%-ot a végöszegből.

 4  db » - 14%
Amennyiben 4 darabot vásárol, automatikusan levonunk 14%-ot a végöszegből.